SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Här presenteras alla instruktörer på Banzai!

Fler bilder (+5) >>
Nedan presenterar alla instruktörer sig själv utifrån vad de är eller gör när de inte är instruerar eller tränar på Banzai.
 
Camilla Adrians
Finns det en mottagare i andra änden?
När jag inte är på Banzai jobbar jag som kommunikatör på MacGregor, företaget är globalt och verksamt inom sjöfartsnäringen. 
Jag jobbar även i familjeföretaget Kvillefoto. Jag bor på Hisingen tillsammans med man, två barn och hund. Alla i min familj (utom hunden) har tränat, eller tränar på Banzai. 
På sommarhalvåret odlar jag grönsaker och renoverar gamla fönster på sommarstället.
Martin Pettersson
Barnasinnet kvar
Förutom karate nöjer jag mig inte med att bara läsa om äventyr utan ägnar mig även åt levande rollspel (lajv) och medeltida rustad närkamp. 
Praktexempel på att största skillnaden mellan män och pojkar är priset på leksakerna.
Johan Olander
Stanna upp och fly bland..

Karate är, hur konstigt det än låter, ett väldigt bra sätt att slappna av på. 

Dojon finns dock inte alltid där och ibland måste man ju också vara hemma. Där fylls lägenheten alltid av musik – förlåt grannarna! 
Tv-spel är även det något som ligger mig varmt om hjärtat så länge jag kan minnas. Vilket även är något jag sysslar med professionellt vid sidan av mitt dagjobb. Även om jag trivs med mitt liv och min vardag, så kan man säga att eskapism är mitt fritidsintresse. 
Slit och jobba hårt, men glöm för allt i världen inte av att stanna upp ibland.
Thomas Mod
Bastu är gött!
Jag bor på sköna Hisingen tillsammans med sin fru, 2 barn och katten Bosse. Jobbar inom fordonsindustrin där fokus är på kvalitetsäkring.

Instressen förutom karaten är att umgås med familjen, renovera och att basta vilken jag försöker göra minst 2-3 gånger i veckan. 
Började träna karate 1987 under Sensei Dan Larsson. Efter ett längre uppehåll tränade jag på och nådde Shodan 2010 och Nidan 2015.
 
Sponsorer