SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vila i frid Sensei Dan Larsson
2019-05-05 20:03
Sempai Hasse håller Sensei Dans hand två dagar innan hans bortgång. Sempai Hasse har varit en trogen vän till Dan fram till hans död.

Vila i frid Sensei Dan,


I går fick många av de som har funnits i ditt liv säga ett sista farväl. Vi hade en fin dag tillsammans i din anda och det pratades många minnen från förr. Talen som framfördes visade vilken livsgärning du gjort för föreningslivet, karaten, Kyokushin och för enskilda människor. 

Du kommer alltid att vara saknad.


Stort tack till alla ni som kom och gjorde denna sorgens dag till ett vackert minne för livet. 


Det är svårt att med ord beskriva vikten av vad de gärningar och insatser som alla ni medlemmar har gjort för att Sensei Dans son Jimmy skulle kunna ha en minnesceremoni för sin far på den plats som var hans hem. 

Det är dagar och timmar av städning, inköp, restaurering av huset och mycket mer. Den lojalitet och generositet som ni medlemmar har uppvisat för Sensei Dan, för hans son Jimmy och för klubben Banzai är osjälviska handlingar i sann Budoanda. 


Jimmy hälsar varmt till alla inblandade och tackar från sitt hjärta. 


Banzai vill tacka ödmjukast för de ekonomiska bidrag föreningen fick för inköp i samband med förberedelserna. 

Stort tack underbara systerklubben TK Braziljan Jiu jitsu. 

stort tack till Peter Andersson, en sådan kärleksfull gåva har jag sällan skådat. 


Sensei Dans son och Banzai vill tacka för alla bidrag till Hjärt- och lungfonden som kom in. 

Allt enligt Senseis önskan, pengarna ska göra nytta. 


Jimmy och Banzai tackar stort för den underbara maten som tillagades och levererades av restaurangen Löfqvist och Vi i Arkaden. 


Slutligen alla meddelanden som kommit in, tack alla för att ni vill berätta vad Sensei Dan har betytt och vad hans livsverk Banzai har satt för avtryck. 


Hälsningar

Annika Nyhetsarkiv
Årsmöte 2023-03-292023-03-08 16:02
2019-08-19 18:24
2018-01-01 22:42
Nybörjarintag!2017-08-16 23:43
 
Sponsorer